Menu
Przystawki
-
SPRING ROLLS
smażone roladki (3x 50g) z ciasta spring rolls z warzywami i grzybami mun oraz sosem słodko-kwaśnym -
SAMOSA
trójkątne smażone pierożki (5x20g) faszerowane kurczakiem z aromatycznymi przyprawami z sosem słodko-kwaśnym -
PLAH KUNG 350g
sałatka z mango, czerwoną cebulą, papryką, czosnkiem, chilli, trawą cytrynową i kolendrą w dwóch wersjach do wyboru -
SATAY GAI
grillowane szaszłyki z kurczaka (3x60g) marynowane w mleku kokosowym i curry, podane z sosem orzechowym -
KUNG NI PANKO
krewetki (8x15g) panierowane w panko z sosem chilli-mango -
PLA MUK NI PAENG
kalmary w cieście (200g) z sosem orzechowym z curry -
PU KAB TEMPURA
krab w tempurze (90g) podany na chrupiącym makaronie sojowym z kiełkami fasoli mung z woka oraz tajskim sosem z chilli i czosnku -
MANTHES
frytki z batatów z sosem serowym i chilli
Zupy
-
TOM YUM 450ml
pikantna zupa na bazie naturalnej tajskiej pasty chilli z krewetkami oraz makaronem sojowym i trawą cytrynową, galangalem, liśćmi kaffiru, kolendrą i grzybkami słomianymi w jednej z trzech wersji
GAI kurczak (100g) 26zł
TALAY owoce morza (100g) 35zł
PHAK warzywa (120g) 23zł -
Oferta specjalna
PHO 700 ml
długo gotowany bulion wołowy z dodatkiem makaronu ryżowego, aromatycznych przypraw korzennych, kiełków fasoli mung, szczypioru i kolendry oraz do wyboru:
NUEA wołowina (100g) 32 zł
GAI kurczak (100g) 29zł
Woki z mięsem
Każde danie z woka podajemy z ryżem.
-
CURRY GAI PAD PHAK 450g
kurczak (160g) z warzywami (papryka, cukinia, marchew, cebula, brokuł) w sosie curry -
GAI PAD MED MA MUANG 450g
kurczak (160g) z orzechami nerkowca lub z orzeszkami ziemnymi oraz papryką i cebulą -
GAI PAD NOR MAI 450g
kurczak (160g) z pędami bambusa, tajską bazylią, warzywami (papryka, cebula, cukinia) oraz trawą cytrynową, liśćmi kaffiru i chilli -
SAMBAL GAI 450g
kurczak (160g) w pikantnym sosie sambal z warzywami (cukinia, cebula, papryka, fasolka szparagowa) -
PANKO GAI 450g
chrupiący kurczak w panko (180g) w sosie słodko-kwaśnym z warzywami (papryka, cukinia, marchew, cebula) -
GAI PAD SAPPAROD 450g
kurczak (180g) w sosie słodko-kwaśnym z ananasem i warzywami (papryka, cukinia, marchew, cebula) -
Szef kuchni poleca
PED PAD SHITAKE 450g
kaczka (160g) w pięciu smakach z grzybami shitake i warzywami (papryka, fasolka szparagowa, marchew, cukinia, brokuł, kiełki fasoli mung) -
PED PAD PHAK 420g
pierś z kaczki w tempurze (180g) podawana na chrupiących warzywach (brokuł, papryka, fasolka szparagowa, cebula, kiełki fasoli mung) -
PED PAD KHIN 450g
kaczka (160g) z imbirem podawana z warzywami (brokuł, papryka, fasolka szparagowa, cukinia, marchew) -
NUEA PAD HOISIN 450g
wołowina (160g) w sosie śliwkowym z warzywami (papryka, marchew, cukinia, brokuł, cebula) -
NUEA PAD RAK BUR 360g
siekana wołowina (180g) z tajską bazylią, smażona z chilli, czosnkiem i fasolką szparagową
Ryby i owoce morza
Każde danie z woka podajemy z ryżem.
-
PLA NUNG 450g
ryba maślana (170g) marynowana w soi przygotowana na parze z warzywami i ryżem jaśminowym w koszyczku bambusowym, podana z tajskim sosem z czosnkiem, chilli i trawą cytrynową -
Oferta specjalna
SALMON YANG 450g
łosoś (170g) grillowany z warzywami z masłem czosnkowo-sojowym oraz opiekanymi ziemniaczkami -
TALAY PAD 450g
owoce morza z woka (170g) (kalmary, krewetki, małże) z trawą cytrynową i warzywami (papryka, cebula, fasolka szparagowa) oraz tajską bazylią podawane z ryżem jaśminowym
Woki wege
Każde danie z woka podajemy z ryżem.
-
TOPPOKI 450g
koreańskie kopytka ryżowe (140g) z warzywami (papryka, cebula, fasolka szparagowa, cukinia, marchew) w sosie słodko-kwaśnym -
TOFU PAD MED MA MUANG 450g
pikantne tofu (160g) z papryką, cebulą i cukinią oraz orzechami nerkowca
Woki z makaronem
-
PAD THAI 650g
makaron ryżowy z dodatkiem jajka, tofu, kiełków mung, cebuli i kolendry, podawany z chilli i orzeszkami ziemnymi w trzech wersjach do wyboru:
GAI kurczak (140g) 39 zł
KUNG krewetki (5x25g) 46 zł
PHAK warzywa (200g) 37zł -
Nowość
CHOW MEIN CURRY 500g
pszenny makaron smażony z warzywami (papryka, cukinia, cebula, grzyby mun, marchew), sosem sojowym, czosnkiem i przyprawą curry w trzech wariantach:
GAI kurczak (140g) 34 zł
KUNG krewetki (5x25g) 42 zł
TOFU tofu (150g) 31zł -
CHOW MEIN PEANUT BUTTER 450g
pszenny makaron w sosie z mleka kokosowego i orzechów ziemnych w trzech wariantach:
GAI kurczak (140g) 34 zł
KUNG krewetki (5x25g) 42 zł
TOFU tofu (150g) 31 zł
Woki z ryżem smażonym i jajkiem
-
KHAO PAD GAI 500g
smażony ryż jaśminowy z kurczakiem (130g) i marchewką, groszkiem, cukinią, cebulką dymką i sezamem -
KHAO PAD KUNG SAPPAROD 500g
smażony ryż jaśminowy z krewetkami (10x10g), ananasem, orzechami nerkowca, marchewką, papryką, szalotką, groszkiem, szczypiorkiem i pomidorkami cherry -
Szef kuchni poleca
KHAO PAD SAPPAROD 500g
smażony ryż jaśminowy z ananasem, orzechami nerkowca, marchewką, papryką, szalotką, groszkiem, szczypiorkiem i pomidorkami cherry
Curry
-
GAENG PANENG 450 ml
curry panang z fasolką szparagową, winogronami, papryką oraz tajską bazylią i liśćmi limanowca w jednej z opcji do wyboru:
GAI kurczak (170g) 39 zł
KUNG krewetki (7szt.) 48 zł
NUEA wołowina (170g) 45 zł
PED kaczka (170g) 47 zł
Desery
-
Szef kuchni poleca
KREMOWY SERNIK 190g
z orzechami laskowymi i sosem karmelowym -
KLUAY TOD 250g
banany (3 x 50g) w cieście kokosowo-sezamowym z syropem klonowym
Dodatki
-
Ryż (220g)
-
Makaron ryżowy (170g)
-
Frytki
-
Ryż smażony z warzywami (250g)
Menu dziecięce
-
Frytki
-
Nuggetsy z frytkami
-
Kurczak w sosie teriyaki z brokułem i ryżem
-
Chow Mein z warzywami i kurczakiem w sosie teriyaki
Danie dnia
-
Oferta specjalna
Danie dnia
Codzienne inne, wyjątkowe danie dnia w promocyjnej cenie. Tygodniowe menu dostępne w poście na Facebooku lub Instagramie. Dostępne od wtorku do piątku w godzinach 11:00 - 16:00.